Најновије

ТРЕСЕ СЕ АМЕРИКА ЦЕЛА: Маск улази у Трампов кабинет!?

Након што је кандидат за америчког председника Доналд Трамп рекао да би могао да размисли да власнику компаније "Тесла" Илону Маску понуди саветодавну улогу у његовој будућој администрацији, огласио се и сам милијардер.
Илон Маск

Илон Маск

"Вољан сам да служим", поручио је Макс с фотографијом са говорнице. На говорници испод Маска пише "Одељење за владину ефикасност", чији акроним може да буде и знак за догкоин, популарну криптовалуту која је настала као интернет мим.

Трамп је у понедељак споменуо да ће, ако буде изабран за председника размотрити именовање Маска у свом кабинету или као саветника у администрацији.

Трампов коментар уследио је након његове критике пореског кредита од 7.500 долара за куповину електричних аутомобила, мере за коју је предложио да би могао да је укине ако се врати у Белу кућу.

"Порески кредити и порески подстицаји генерално нису баш добра ствар", рекао је Трамп после предизборног скупа у Пенсилванији.

Упитан о могућности именовања Маска за одређену функцију у његово администрацији, Трамп је рекао: "Он је веома паметан момак, ја бих свакако то учинио".

Маск је отворено подржао републиканца у трци за нови председнички мандат, а недавно је урадио и интервју са њим на друштвеној мрежи Икс.

Подсећамо, током интервјуа са Трампом на мрежи Икс, Маск је рекао да би могао помоћи на пословима смањења трошкова и да је отворен да буде део новог кабинета уколико Трамп однесе победу на предстојећим изборима.

Погледајте ОВДЕ ударе руске авијације у Курској области

Извор: Правда / РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА