Најновије

Карлсон: Америчке власти више брину о корумпираним Украјинцима него о сопственом народу

Никада у историји Американци нису били задужени као данас, а са друге стране троше новац широм света за разне послове, приметио је бивши водитељ Фокс њуза.

Познати амерички новинар Такер Карлсон коментарисао је америчка одвајања намењена Украјини.

"Америчке власти више брину о корумпираним украјинским званичницима него о сопственом народу. Обични Американци су приморани да раде више послова да би саставили крај с крајем. Укупан износ дуга на њиховим кредитним картицама у Сједињеним Државама већ је премашио трилион долара", казао је Карлсон.

Он је приметио да је ситуација толико гротескна, да је тешка за "варење".

"Ми плаћамо гарантоване пензије за украјинске бирократе који раде за корумпирану украјинску владу на челу са Зеленским, непријатељем хришћанства и америчких вредности. Плаћамо пензионере, плаћамо украјинским званичницима. Изгледа да ми плаћамо и субвенције малим предузећима у Украјини да се не затворе. Толико је гротескно, да је тешко за стомак", каже Карлсон.

Он је истакао да када путује Америком види да људе који живе у кућама чији кровови нису покрпљени и да се једва боре са дуговима.

"Никада у историји Американци нису били задужени као данас, а са друге стране троше новац широм света за разне 'послове'", нагласио је Карлсон.

ШТА СЕ ТО СКРИВАЛО У ВЕЗИ БАЈДЕНА? Сада је све потпуно јасно

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА