Најновије

"Украјину чека судбина Содоме и Гоморе, демони ће ускоро пасти"

Забрана Украјинске православне цркве на територији Украјине неће проћи тек тако, Украјина ће бити уништена као Содома и Гомора, поручио је данас заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

"Неонацистички пси одлучили су да у потпуности забране Украјинску православну цркву Московске патријаршије. Ову подлу причу, као што знате, започео је још (бивши председник Украјине Петро) Порошенко. Да би задовољио сопствене амбиције и како би био изабран за председника Украјине, договорио је са Западом раскол у православљу и стварање јеретичке Православне цркве Украјине (ПЦУ). Поједини 'јерарси' ове, да тако кажем, 'цркве' су добро познати. Њихово место никако није испред олтара. Били су прилично успешни макрои који су се бринули о кијевским политичким проституткама", објаснио је Медведев на Телеграму.   

Како је додао, "јасно је да од те идеје није било ништа - пројекат је застао, а Украјинци нису напустили Украјинску православну цркву Московске патријаршије". Након тога, како каже, ситуација у Украјини постала је само гора.

"На чело земље дошло је створење зависно од дроге које се не идентификује ни са једном религијом, и које је познато по томе што је свирао клавир својим мушким полним органом. И тада је почео пораз украјинског православља и прогон хришћана због вере, чији је логичан резултат била одлука Раде од 20.08.2024", објаснио је он.

Медведев је истакао да је, за разлику од неких других времена, ситуација у Украјини сада таква да се ради о правом сатанизму, који исповедају "кокаинско створење (Зеленски) и његови вампири", а које "активно подржава 'цивилизовани Запад' у циљу наношења стратешког пораза Русији и њеним грађанима". СССР, иако је био атеистичка земља, није забрањивао религије и одређене вероисповести, нагласио је он.

"Ова прича неће тек тако проћи за Украјину. Земља ће бити уништена као Содома и Гомора, а демони ће несумњиво пасти. Притом, за то ће платити не у далекој будућности, после одласка на други свет. Баш супротно, казна ће их сачекати на земљи, биће сурова, и мучна и догодиће се ускоро. А права православна црква на бившој украјинској земљи ће засијати у пређашњем сјају", поручио је Медведев.

„Нико не сумња у то да ће они Украјинци који су напали Курск бити ликвидирани – не потиснути, него ликвидирани"

Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА