Најновије

"Бомбе падају свуда...Идемо ка трећем светском рату!"

Бивши председник САД и републикански кандидат на предстојећим изборима Доналд Трамп оценио је да администрација председника Џозефа Бајдена, посебно демократска кандидаткиња Камала Харис, води Америку ка Трећем светском рату.

"Ко преговара за нас на Блиском истоку? Бомбе падају свуда. Успавани Џо (Бајден) спава на плажи у Калифорнији, прогнан од демократа, а његова другарица Камала (Харис) иде на турнеју аутобусом са Тампон Тимом (Тим Волц, потпредседнички кандидат), њеним заиста лошим избором за потпредседника. Хајде да се не догоди Трећи светски рат, јер ка том смеру идемо", написао је Трамп на мрежи X.

Трампове изјаве долазе у тренутку ескалације на Блиском истоку.

Израел је у недељу покренуо серију ваздушних напада на циљеве Хезболаха у јужном Либану, наводећи да су напади превентивни потез како би се спречило Хезболах да лансира ракете и пројектиле на централни Израел.

Хезболах је, са друге стране саопштио, да је у првој фази напада на Израел испалио 230 пројектила на север те земље, као одговор на убиство високог командата Хезболаха Фуада Шукра 30. јула у Бејруту. 

Моћан продор руске војске на Доњецком правцу

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА