Најновије

ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ РУСИЈЕ: Украјински дрон удара у стамбену зграду, више повређених (ВИДЕО)

Четири особе су повређене у нападу дроном на Саратов, укључујући једну жену која је хоспитализована у тешком стању, саопштило је регионално Министарство здравља за РИА Новости.

- Једна жена је хоспитализована у тешком стању у једној од медицинских установа у граду Саратову, три жртве су збринуте на лицу места - саопштила је прес-служба.

Раније је гувернер региона рекао да је једна жена рањена, а стамбене зграде оштећене у два кључна града руске Саратовске области као резултат украјинског напада дроном у понедељак.

Он је претходно изјавио да је противваздушна одбрана јутрос уништила дронове изнад Саратовске области и да су остаци дронова пали на стамбене зграде у Саратову и Енгелсу.

Басургин је раније рекао да су се хитне службе појавиле на погођеним локацијама у Саратову и Енгелсу, кључним градовима у региону неколико стотина километара југоисточно од престонице.

Русија има војну базу стратешког бомбардера у Енгелсу коју је Украјина више пута напала откако је Москва покренула своју инвазију у пуном обиму у фебруару 2022.

На снимку који је објављен на мрежама може се видети оштећена вишеспратница у Саратову. У Енгелсу је оштећен задњи спрат стамбене зграде.

Моћан продор руске војске на Доњецком правцу

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА