Најновије

ПЕСКОВ: Тема преговора са Украјином више није актуелна

Круже нетачне информације о контактима Русије и Украјине, поручују Кремљ.

Тема преговора са Украјином више није актуелна, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Песков је истакао да медијима круже нетачне информације о наводним контактима Русије и Украјине и демантовао да су се било какви преговори о престанку напада на енергетске објекте водили између Москве и Кијева, непосредно пре уласка украјинских јединица у Курску област Русије. 

На питање новинара да прокоментарише изјаву руског амбасадора у САД Анатолија Антонова да је председник Русије донео одлуку о томе како ће одговорити на напад на ову област, Песков је изјавио:

"Овде није реч о једној одлуци. Наравно, такве непријатељске акције не могу остати без одговарајућег одговора. Одговор ће свакако уследити."

Портпарол Кремља потврдио је још једном и да је председник Русије веома добро обавештен о ситуацији на фронту. Како је рекао, "то је део сталног посла председника", који "из прве руке добија информације о конкретној ситуацији на конкретном делу фронта".

"Председник највећу пажњу поклања управо подацима и информацијама које добија директно од оних који се на терену баве питањима Специјалне војне операције", рекао је Песков.

ЗАПАДНЕ АМБАСАДЕ КРИТИКУЈУ ПРИШТИНУ! Помињу само албанске жртве

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА