Најновије

ФСБ СПРЕЧИЛА ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА ЖЕЛЕЗНИЦУ: Ухапшен сарадник украјинских служби

Осумњичени је окривљен за велеиздају и учешће у активностима терористичке организације, за шта је максимална предвићена казна доживотни затвор.

Федерална служба безбедности (ФСБ) Русије спречила је покушај терористичког напада на територији Белгородске области, и ухапсила становника Московске области који је подметнуо експлозивну направу у близини железничког релејног ормарића, саопштила је прес-служба ФСБ, преносе "РИА Новости".

"Осумњичени је преко мреже Телеграм успоставио тајну комуникацију са припадником украјинске службе безбедности који се представио као члан паравојне формације која је у Русији означена као терористичка организација. По његовом налогу је незаконито набавио и подметнуо експлозивну направу под објекат транспортне инфраструктуре", наводи се у саопштењу ФСБ-а.

Осумњичени је окривљен за велеиздају и учешће у активностима терористичке организације", за шта је максимална запрећена казна доживотни затвор.

Прес служба ФСБ-а је за "РИА Новости" прецизирала да је експлозивна направа пронађена у близини железничког релејног ормарића.

ЗЕЛЕНСКИ ПРЕКО КУРСКЕ ОБЛАСТИ ИМА ПЛАН "Б" - Најавио победу у рату, план предао Американцима

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА