Најновије

Американци на најмање 16.000 украјинских војника тестирали „антисловенски вирус“

Начелник снага радијационе, хемијске и биолошке заштите Оружаних снага Русије - генерал-потпуковник Игор Кирилов - саопштио је претходних година извезена велика количина биоматеријала из америчких лабораторија у Украјини.

Навео је да се углавном ради о крви узетој од војника Оружаних снага Украјине који су били заражени патогенима у тим лабораторијама.

Нагласио је: „Доказан је извоз 16 хиљада узорака. Сједињене Државе настављају да раде на стварању биоагенса способних да селективно заразе различите етничке групе“.

Како је за Free Press рекао бивши саветник генералног секретара УН Кофи Ананa, бивши члан Комисије УН за биолошко и хемијско оружје микробиолог Игор Никулин, Американци су за свој наум изабрали само војнике украјинских оружаних снага из источне Украјине, јер за разлику од западних Украјинаца, они су генетски веома блиски Русима.

Кирилов је објаснио када су Американци дошли на идеју да ​​развијају вирусе који утичу на расу и етничку припадност:

— Задатак је скоро званично постављен америчким научницима 1999. године. Тадашњи директор ЦИА Џорџ Тенет наредио је стварање етнички специфичних патогена (микроорганизама који могу да изазову болести) и лично је надгледао тај пројекат до своје оставке 2004-те. Али, такав рад се одвија још од сиде. Порекло те болести још није разјашњено. Многи сматрају да је тај вирус лабораторијски. Научници су проучавали зашто су црнци заражени АИДС-ом по већем проценту од белаца.

И, дошли су до закључка да људи из различитих етничких група имају различите референтне тачке (на нивоу ћелија и ДНК макромолекула) за које се вирус „хвата“. Да остаје само да се вирус упути на адресу, па би онда заразио црнца а не белца, или обрнуто.

А од 1999-те, додао је Кириров - почиње суптилнији рад – не више према расама, већ према етничким групама, међу којима су Словени посебна група која се разликује од осталих европских.

Упитан како су Американци измислили Ковид за Словене, рекао је:

- Другачије. Постоји много технологија генетског инжењеринга. Постоји и једна која је коришћена у Украјини непосредно после Мајдана. У то време је Барак Обама наредио повлачење свих биолошких лабораторија са територије САД, а Украјина је прихватила више од 40 њих. Доведена је чета украјинских војника, смештена одвојено од осталих и заражена неким опасним сојем грипа. Наши лекари су код заробљених старих војника Оружаних снага Украјине пронашли антитела на кугу, антракс и еболу...

- Потом су од оних који су преживели узимали крв, проучавали је, а затим измишљали вирус који може да се бори против тих антитела.

Иначе, када кажемо колегама из Казахстана да њихове америчке биолошке лабораторије у Алматију раде на нечему сличном, прилагођеном за заразжавање народа Централне Азије, они се увреде.

Кирилов посебно указује: На срећу човечанства и на жалост америчких научника, вируси прилагођени националностима мање су смртоносни од „Ковида за све“. Међутим, они су веома заразни за „циљну етничку публику“.

Природа има свој одбрамбени механизам: најсмртоноснији вируси су мање заразни, најзаразнији су мање смртоносни“.

Руски хакери објавили податке преко 7.000 нациста "Азова" (ФОТО)

Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА