Најновије

Илустрована историја Таргарјена: "Змајев узлет - први том" Џорџа Р. Р. Мартина стигао у Србију

Ново из Лагуне.

Фото: Лагуна

„Змајев узлет – први том“ Џорџа Р. Р. Мартина, раскошна историја која садржи више од 150 нових илустрација у боји, задивљујући је увод у кућу Таргарјена, иконичке породице која се налази у срцу популарних ХБО серија „Игра престола“ и „Кућа змаја“.

Стотинама година Таргарјени су седели на Гвозденом престолу Вестероса, док су њихови змајеви владали небом. Приповест о јединој породици која је преживела Пропаст Валирије јесте прича о компликованим политичким играма, савезима и издајама, о делима племенитим и кукавичким. Приповедање започето у епској „Ватри и крви“ Џорџа Р. Р. Мартина у „Змајевом узлету“ води хронику настанка и успона моћи Таргарјена у Вестеросу од Егоновог Освајања па до краја намесничке владавине у име Егона ИИИ Змајогуба.

Оживљени новим илустрацијама у овом луксузном издању пред нас ступају Таргарјени и њихови змајеви. Ово је обавезна литература о најмоћнијој породици Седам краљевстава, како за читаоце који су већ добро упознати са наслеђем Вестероса, тако и за оне који су се с Таргарјенима први пут срели гледајући „Кућу змаја“.

„Змајев узлет – први том“ можете набавити у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари  и на сајту.

 
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА