Најновије

Опет је пао рекорд, нико као Новак: Роџер, Рафа и остали ни близу, а он ће да гази до стотке!

Новак обара рекорде, па му смишљају нове, тако то иде претходних година. Након што је постао тенисер са највише недеља на првом месту АТП листе и са највише освојених гренд слемова кренуло је да се копа по књигама не би ли се још нешто измислило, а сада је поново ушао у историју. Након што је победом над Радуом Алботом у првом колу Новак Ђоковић постао играч са највише победа на "Артур Еш" стадиону у историји, сада је после меча са Ласлом Ђереом уписао 90. победу на УС Опену! 

То значи да српски тенисер има по бар 90 победа на свим гренд слемовима и да је једини такав у историји. Колико је велики његов успех и колико невероватно дуго траје говори и податак да нико други нема ни по 80 победа на гренд слемовима. 

Од сва четири велика турнира на УС Опену је "најгори", ово му је "тек" 90. победа. У Аустралији има 94 победе, што би вероватно било близу стотке да му је дозвољено да игра пре неколико година. На Ролан Гаросу је на 96 победа, а на Вимблдону има највише, 97. 

Наредни меч на УС Опену играће са јако незгодним Русом који наступа за Аустралију Алексејом Попирином, а ту ће желети да побољша учинак на "Флешинг Медоузу". Ако овако настави следеће сезоне би могао да дође до 100 победа на свим гренд слемовима. 

"На периферији су примећени и они"! Кључни украјински град броји сате до одлучујуће битке, на снази драматично наређење!

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА