Најновије

„Видећу колико још могу, нико ово није желео“: Новак послао поруку која забрињава

Новак Ђоковић се пласирао се у треће коло УС Опена након што му је Ласло Ђере предао због повреде при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за другог тенисера планете.

Најпре се осврнуо на ту повреду Ђереа.

„Није то оно што желим, оно што публика жели… Предаја. Очигледно је имао повреду, то се дешава. То га је држало ван турнира неко време. Поготово у овим условима није лако. Требало је да добије други сет. Да ли је то ставило већи терет на њега. Велика борба преко два сата, морао сам да јурим и сервирам као ти Ник, али нисам успео, већ сам морао да се ослоним на игру са основне линије“, почео је Ђоковић.

ојаснио је како проналази мотивацију и након 24 освојене гренд слем титуле.

„Узбуђен сам, трудим се да пронађем игру. Не може да буде веће од овога, атмосфера је невероватна. Привилегија је играти у мојим годинама, гурам лествицу даље, видећу колико могу још.“

Забринула је чињеница да Новак тврди да још увек не успева да пронађе игру. Ипак, упркос томе што не игра на нивоу на ком очекује од себе до сада није изгубио ни сет на УС Опену.

Причао је и о томе како ће се опоравити.

„Како се опорављам? Пијем смути Ник Кирјос. Шетња по Централ парку, пола дана сам у опоравку, са момцима и тимом. Трудим се да држим тело у добро стању јер немам више 21 годину. Посвећујем се процесу опоравка. Мораћу много боље да сервирам, биће све теже и теже. Попирин је сјајан, игра одлично последњих недеља, биће тешко“, завршио је српски ас.

НЕМАЧКИ НОВИНАР О НАПАДУ НА КУРСК: Вратили смо се тамо где смо били 5. августа

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА