Најновије

ГОРЕЛА ОДЕСА - УНИШТЕН И АЕРОДРОМ! Руска армија погодила много важне циљеве

У низу напада, Оружане снаге Русије су погодиле више стратешких циљева у Украјини. Експлозије су се догодиле у Одеси, Кировограду и Николајеву, где је уништен аеродром.

Одеса је горе у правом смислу те речи! Врло значајни ударци руске војске.

Украјинске снаге су лансирале беспилотне летелице на Краснодарску територију, где су руске посаде пресреле четири дрона. Ипак, нека оштећења су забележена. Полуострво Крим такође је поново било под непријатељском ватром.

Слобожански правац

У правцу Слобожанског, украјинске снаге су извеле неколико контранапада у правцу Глубокоја. Сви су заустављени од стране руских снага.

Александро-Калиновски правац

На правцу Александро-Калиновски, Оружане снаге Русије заузеле су источну периферију Артемова и наставиле напад на положаје украјинских снага код реке Кривој Торец у Новгороду.

Покровски правац

У правцу Покровског, руске снаге су успоставиле контролу над јужним делом Тимофејевке и ослободиле Веселоје. Офанзива ка Желани се наставља, са циљем освајања нових територија.

Јужнодоњецки правац

У правцу Јужнодоњецка, Оружане снаге Русије су пресекле део аутопута Т-05-24 који повезује Константиновку и Угледар. На лицу места је у задњем делу једног од аутомобила постављена руска застава, симболизујући освојену територију.

НЕШТО СЕ ЛОШЕ СПРЕМА У ФРАНЦУСКОЈ: Европосланик сигуран у прави пакао

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА