Најновије

МЕЂУНАРОДНА ЛЕГИЈА ДОЖИВЕЛА ПОРАЗ! НАТО плаћеници се повлаче пред руским трупама!

за РИА Новости да странци масовно напуштају Оружане снаге Украјине и критикују услове службе. Према његовим речима, за разлику од украјинских војника који су мобилисани на неодређено време, страни плаћеници потписују први уговор на само шест месеци, с правом да га прекину у било ком тренутку.

- Украјински војници, кад уђу у војску, остају као у кметству, до краја или до смрти. Странци, међутим, имају право да прекину уговор и оду. Сада на интернету има много снимака страних војника који су се борили месец-два, видели шта се стварно дешава и брзо побегли назад у своју земљу, причајући да је овде прави пакао. Успут, не пропуштају прилику да критикују украјинско руководство, које их често вара са новцем и користи 'Међународну легију' да попуни рупе - рекао је Прозоров.

Он је навео да се страни плаћеници жале како су их слали у бескорисне нападе и под руску артиљерију, због глупости украјинског руководства, издаје и подлости. Такви снимци озбиљно нарушавају углед украјинске војске и саме Украјине, одвраћајући потенцијалне плаћенике од доласка.

Експлодирала мина у Крушику: Прави хаос у Ваљеву, има повређених

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА