Најновије

НЕШТО СЕ ЛОШЕ СПРЕМА У ФРАНЦУСКОЈ: Европосланик сигуран у прави пакао

Влада је поднела оставку, али наставља да ради, Атал тврди да је отварање Олимпијаде прошло сјајно, а у ствари је згрозило свет, констатује бивши европосланик

Макрон и његови министри као да су хипнотисани и имају потпуно нереалан поглед на свет, изјавио је бивши европосланик Жилбер Колар на ТВЛ.

Као један од доказа за ту тврдњу изнео је констатацију премијера Француске Габријела Атала да је церемонија отварања Олимпијаде одушевила цео свет, иако је у ствари изазвала међународни скандал.

"Француска влада одбија да каже људима истину јер је под хипнозом, у облацима", истакао је Колар, те додао: "Свет је у пламену, преплављен крвљу, а Француска је у катастрофалној ситуацији. Недавне саботаже на железници сугеришу да се нешто лоше спрема."

Према његовим речима, политички живот под председником Емануелом Макроном је под велом магије – влада је поднела оставку, али наставља да ради, Атал тврди да је отварање Олимпијаде прошло сјајно, а у ствари је згрозило свет. Будући да је организација спорне церемоније спроведена уз дозволу власти, требало би да се извини, а не да се праве да је све у реду, додао је Колар.

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА