Најновије

Новинари му нису знали име, он разбио Карлоса Алкараза: Хтео да се повуче, па уздрмао тениски врх!

Прошао је много тога у каријери, а сада је успео да оствари највећу победу!

Искусни Холанђанин Ботик ван де Зандсхулп је само две године након што је новинарима у Њујорку морао да понавља своје име и да им објашњава како се зове победио Карлоса Алкараза на УС Опену! "Ботик ван де Зандсхулп... Да мало је незгодно то са сх", рекао је 2022. холандски тенисер, а сада је савладао некадашњег броја један 6:1, 7:5, 6:4. 

Након што је сада савладао некада најбољег на свету и финалисту Олимпијских игара открио је да је пре само неколико месеци размишљао да заврши каријеру! Двадесетосмогодишњи Холанђанин је тренутно 74. на АТП листи што је далеко од 22. места које је држао 2022. године. Знао је раније да стигне и до четврфинала у Њуујорку, али су га повреде натерале да размишља да ли је време за крај каријере. 

"Да, размишљао сам о повлачењу, наравно због тога како су се ствари одвијале. Повредио сам се прошле године, још увек имам проблеме због те повреде. Наставио сам да играм са болом и било је шансе да престане. Наравно да сам дао себи рок до краја године да видим како све напредује, али озбиљно сам размишљао да се повучем", рекао је Ван де Зандсхулп.

СЛОМ ОСУ У КАРЛОВКИ: Још једна руска застава се победнички вијори! (ВИДЕО / МАПА СУКОБА)

Извор: Мондо

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА