Најновије

ПЕТКОВИЋ АЛАРМИРАО ЗАПАД: Највећа претња у Европи - Османијева и ратни хушкачи!

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић изразио је наду да ће уместо са толерисањем ратнохушкачке кампање, Приштина коначно бити суочена са санкцијама и изолацијом, јер би, како је истако, све друго била би порука подршке насиљу над мирољубивим и голоруким српским народом на Косову и Метохији.
Петковић

Петковић

"Ратни хушкачи из Приштине, чији је Вљоса Османи портпарол пред међународном јавношћу, данас су највећа претња миру и демократији у Европи, и њихова опсесивна мисија је да Србију увуку у сукобе са НАТО, не марећи за трагичне последице које би то имало не само по Србију и српски народ", навео је Петковић у саопштењу.

Како је оценио, патолошка мржња Вљосе Османи према Србији и Србима избија из ње у свакој прилици, па и на међународним скуповима попут Глобсека, где се без трунке срама појавила да говори о демократији и људским правима, само дан након што је Приштина на север Косова и Метохије послала своје националистичке фаланге да тероришу српски народ и нападају српске институције".

Према његовим речима, Османи, која се лажно издаје за такозвану председницу такозваног "Косова", јесте заправо "представница једног бизарног правног провизиријума и тамног вилајета на географској карти, где је постало нормално и допустиво све оно што је срамно и недопустиво игде другде у цивизованој Европи".

Ниво насиља и обесправљености које свакодневно трпе и преживљавају Срби на Косову и Метохији не постоји нигде у мирнодопским свету, нагласио је Петковић уз оцену да је "невероватно што представници европске политичке и академске заједнице окупљени на Глобсеку трпе Вљосу Османи и њене циничне пароле о људским правима, и што уопште толеришу присуство представника Приштине на једном форуму који би требало да се бави миром и безбедношћу на нашем континенту".

"Цинизам и лажљивост представника Приштине који месецима своје етнонационалистичко дивљање крију иза фраза о владавини права, јесте увреда за сваког ко искрено жели мир и демократију на нашем континенту", оценио је Петковић.

Он је изразио наду да ће "уместо са толерисањем њихове ратнохушкачке кампање, етнонационалисти из Приштине коначно бити суочени са санкцијама и изолацијом, јер све друго била би порука подршке насиљу над мирољубивим и голоруким српским народом на Косову и Метохији", преноси Танјуг.

Прочитајте ОВДЕ о Трампу и марихуани

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА