Најновије

БЕЛА КУЋА ДИРЕКТНО ЗАПРЕТИЛА РУСИЈИ! Спремају нове санкције за Москву

САД ће увести нове санкције Русији због „незаконитог хапшења америчких држављана“, изјавио је координатор Беле куће за стратешке комуникације Џон Кирби.

Како је рекао, Америка је још 2013. године усвојила закон „Роберта Левинсона“ који омогућава америчким властима да уводе санкције због „нелегалног хапшења америчких држављана“.

„Ми смо рекли Американцима да не путују у Русију. Увели смо им санкције у складу са законом, поново ћемо их увести“, запретио је Кирби.

Закон „Роберта Левинсона“, који омогућава америчким властима да уводе санкције против земаља које, наводно, незаконито хапсе америчке држављане, усвојен је 2013. године.

Подсетимо, у Турској је прошле недеље завршена највећа операција размене затвореника последњих година у којој је учествовало 26 особа из седам различитих земаља уз посредовање Националне обавештајне службе Турске.

Према наводима Федералне службе безбедности Русије (ФСБ), у Русију је враћено осам држављана Русије који су били приведени и затворени у неколико земаља НАТО-а.
Председник Русије Владимир Путин лично је дочекао држављане Русије који су се вратили после размене.

ГРАЂАНСКИ РАТ У ЕНГЛЕСКОЈ? Демонстранти запалили хотел са мигрантима

Извор: Рт.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА