Најновије

РУСИ ПУСТИЛИ ВИШЕЦЕВНИ БАЦАЧ РАКЕТА НА ТЕРЕН: Грми све, небо као ватромет, украјинску армију чека пакао (ВИДЕО)

Вишецевни бацач ракета „Град“ активно учествује у војним операцијама, демонстрирајући своју разорну моћ и прецизност. Његов рад ствара спектакл налик на ватромет, осветљавајући небо изнад зоне конфликта.

„Град“ је познат по својој способности да истовремено испаљује велики број ракета, покривајући велику површину и наносећи значајну штету непријатељским позицијама. Овај вишецевни бацач ракета је један од најефикаснијих система за подршку копненим снагама.

Током операција, испаљивање ракета из „Града“ ствара сцене налик на ватромет, са светлосним траговима ракета које се рефлектују на ноћном небу. Овај визуелни спектакл је не само импресиван, већ и застрашујући, јер представља моћну демонстрацију ватрене моћи.

ТЗВ. КОСОВСКИ ПОЛИЦАЈАЦ НЕМО ГЛЕДА: Срби са заставама славе Новакову победу на Космету (ВИДЕО)

У зони специјалне војне операције, „Град“ се користи за уништавање утврђених положаја, подршку напредовању пешадије и ометање непријатељских покрета. Његова мобилност и брзина омогућавају брзу реакцију и ефикасно извршавање задатака.

ПЕЧУРКА НАД ЊУЈОРКОМ! Ескплозија невиђених размера (ВИДЕО)

Коришћење „Града“ у специјалним операцијама истиче важност овог оружја у модерном ратовању. Његова способност да нанесе брзу и разорну штету чини га кључним елементом у борбеним стратегијама.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА