Најновије

ДОДИК О АМЕРИКАНЦИМА: Организовано против Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је данас да републичке институције функционишу без проблема, али се суочавају са изазовима које су плод деловања САД и њихових представника у БиХ.

"Постоји организована, необјављена активност САД, са намером да онемогући рад институција, а све с циљем да покажу да је Република Српска наводно у проблему. Српска функционише без проблема, а у прилог томе иде и чињеница да ће се пензије исплатити и пре законског рока", навео је Додик.

Он је указао да бошњачки политички представници покушавају да приватизују институције на нивоу БиХ тако што ће објављивати лажи о Српској.

"Видљиво је да Американци покушавају да изолују Републику Српску. Данас и ових дана министарство иностраних послова послало је циркуларно писмо бранећи позицију нелегитимног високог представника", истакао је Додик уочи састанка Градског одбора СНСД-а Бањалука.

Упркос свему, наводи Додик, СНСД функционише без проблема и благовремено одговара изазовима.

"СНСД се редовно састаје. Имали смо састанак у Бијељини и разговарамо о свим темама. Оно што раде републичке институције Функционише у граду и Бањалука је препознатљив град по питању безбедности", истакао је Додик, пренела је Срна.

Прочитајте ОВДЕ о политичком хаосу у Украјини 

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА