Најновије

ПРЕД ВЕЛИКИ НАПАД СТИЖЕ РУСКА ДЕЛЕГАЦИЈА: Шта се то спрема у Техерану?

Секретар руског Савета безбедности Русије Сергеј Шојгу допутовао је у понедељак у планирану радну посету Ирану.

Како се очекује, Шојгу ће у Техерану разговарати са секретаром иранског Врховног савета за националну безбедност Алијем Акбаром Ахмадијаном и начелником Генералштаба иранских оружаних снага Мохамедом Багеријем. Шојгуа ће примити и ирански председник Масуд Пезешкијан.

Током састанака, разговараће се о широком спектру билатералне сарадње и њеном јачању, од сфере безбедности до трговинско-економских пројеката, као и о различитим аспектима глобалне и регионалне безбедности, саопштио је Савет безбедности Русије.

Раније је портал Аксиос, позивајући се на неименоване изворе, саопштио да је амерички државни секретар Антони Блинкен саопштио министрима спољних послова земаља Г7 да би напад Ирана и либанског покрета Хезболах на Израел могао да почне већ у понедељак. Извори су порталу рекли да је Блинкен рекао да Сједињене Државе верују да ће Иран и Хезболах узвратити, али „још није јасно у ком облику ће би изведена одмазда”.

Истовремено, према изворима, Блинкен је рекао да САД не знају тачно време могућег напада, али је нагласио да би он могао да почне у наредних 24-48 сати.

ГОРИ НЕБО И ЗЕМЉА: Складишта муниције и горива лете у ваздух (БРИФИНГ)

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА