Најновије

ЗАХАРОВА ОТКРИВА: Чудне ствари у вези Трамповог атентата

"Детаљи истраге атентата на кандидата на председничким изборима у Сједињеним Америчким Државама Доналда Трампа од интригантних прелазе у сензационалне", изјавила је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова на Телеграму.

Додаје да су "новинари-истраживачи Њујорк тајмса" добили приступ преписци полиције Пенсилваније и утврдили да је нешто прилично чудно.

"Испоставља се да су више од сат и по пре него што је пуцано на Трампа, полицајци слали једни другима фотографије атентатора Томаса Метјуа Крукса, који је шетао по комплексу, где је требало да говори председнички кандидат и проверавао удаљеност помоћу, пазите, оптичког даљиномера", написала је Захарова.

Према њеним речима, новинари су утврдили да је из "периметра који је обезбеђиван" уочи атентата искључено складиште са чијег је крова пуцао Крукс.

Она је поводом ове тврдње поставила питање: "Погодите које је изузео зграду из безбедносног периметра?" и одговорила: "Америчка тајна служба, чије је руководство именовао (актуелни амерички председник) Џозеф Бајден".

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА