Најновије

"Краљ Уса: Краљевство 2": Наставак "Краљевства" из пера Јуа Несбеа

Ново из Лагуне

Фото: Лагуна

Грандиозан, експлозиван и напет, роман „Краљ Уса: Краљевство 2“ Јуа Несбеа, аутора чије су књиге продате у преко 60 милиона примерака, говори нам о лојалности, породичним везама, свеобухватној љубави и борби против моћних сила.

Могло би се рећи да су браћа Карл и Рој Опгард веома успешни. Заправо, досегли су максимум који се може остварити у тако малом месту као што је Ус. Карл води помодни луксузни спа хотел, а Рој бензинску пумпу и планира да изгради забавни парк са великим ролеркостером. Угодну колотечину им квари једино пројекат за изградњу новог ауто-пута и сасвим је сигурно да неће мирно стајати по страни.

Поглед на живот с висине је леп, али локални полицајац ће их убрзо спустити на земљу. Појавиле су се нове форензичке технике и чини се да ће полиција ускоро имати доказе да су браћа Опгард умешана у неколико убистава. Као што Рој каже: „Прекасно је да искочиш из ролеркостера кад је већ кренуо.“

Број лешева у Усу ускоро ће се повећати.

Нови роман Јуа Несбеа „Краљ Уса: Краљевство 2“ можете пронаћи од у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs и на сајту laguna.rs.
.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА