Најновије

Нови манга серијал у издању Лагуне: "Коми не уме да комуницира"

Пут до сто пријатеља почиње једним разговором

Фото: Лагуна

Манга „Коми не уме да комуницира“ Томохита Оде проблематизује питање потешкоћа у комуникацији међу младим људима. Аутор на маштовит и реалан начин приказује школске дане, догодовштине на часовима, прилагођавање на ново окружење и људе, све време желећи да сваком аспекту живота дâ ноту хумора.


Средњошколка Шоко Коми има потешкоће у комуникацији, што јој прилично отежава да оствари најважнији сан – да има много пријатеља. Њен проблем са комуникацијом многи у школи доживљавају као надменост и резервисаност, али не и Тадано, који решава да се ослободи сопствених страхова и помогне Коми да стекне 100 пријатеља.

Према речима Александра Нешића Креше, стрип-критичара и уредника манга серијала „Лаку ноћ, Пунпуне“, нови манга серијал, „као наслов функционише савршено и нимало не лаже: Коми-ћан заиста не уме да комуницира са вршњацима, упркос свим својим снагама. Коми уме да комуницира са читаоцима, да премости јаз између генерација које се препознају и оних које се сећају. Односи између тинејџера у осетљивом периоду и сирове емоције савршено су приказани у овом хибриду шонена и шођоа“.

Хитохито Тадано је стидљив и повучен момак коме се живот мења када у једном тренутку остане насамо у учионици са недодирљивом Коми и увиди да је имао погрешну представу о њој. У ствари, Коми је изузетна девојка, и то на врло необичан начин! С тим сазнањем Тадано одлучује да јој помогне да пронађе 100 пријатеља.

 

„К

оми не уме да комуницира“ можете пронаћи у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари  и на сајту.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА