Најновије

"По води која је прала ноге, Исусове": Нова збирка песама Селимира Радуловића

Селимир Радуловић својим песничким неоконзервативизмом у збирци „По води која је прала ноге, Исусове“ уноси тон смирености и усмерености ка вечним вредностима, тон који је неопходан на почетку 21. века.

Фото: Лагуна

Радуловићева поезија одјекује снагом која пркоси савременом добу, указујући на потребу за песницима који певају из духовне дубине и надахнутости Светим Тројством. Док свет јури ка технолошком напретку и апокалиптичким исходима, његова поезија пружа алтернативу лакомислености постмодерне, привлачности материјалног света и завођењу капиталистичког либерализма.

 

У времену када маркетиншки сјај доминира свакодневицом, Радуловићева мисија постаје светионик који подсећа на нужност духовног буђења. Његово песништво, прожето хришћанском вером и чистотом, поставља свето у средиште људског живота, обнављајући икону Живог Бога у свакој души. У том светлу, Радуловићев рад је драгоцен подсетник на важност духовне стварности у времену када она може изгледати као нешто заборављено.

Збирку песама „По води која је прала ноге, Исусове“ можете набавити у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари  и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА