Најновије

Повлачење писма о Охридском споразуму још један доказ издајничке политике Александра Вучића

Специјални представник Европске уније за дијалог између Београда и Приштине Мирослав Лајчак рекао је да је Србија повукла писмо о Охридском споразуму, који је садржао неслагање са истим.

Покрет Двери подсетио је у саопштењу грађане Србије да Охридски споразум представља де факто признање независности КиМ, јер подразумева Анекс о примени Споразума о путу нормализације односа између Србије и лажне државе Косово, као и то да су се Србија и тзв. Косово сложили да неће блокирати примену ниједног члана.
 
“Иако се Вучић јуче састао са Лајчаком, а портпарол ЕУ Петер Стано изјавио да су Београд и Приштина у обавези да примене Охридски споразум, актуелна власт ћути пред грађанима Србије о томе, што је још један доказ издајничке политике Александра Вучића према КиМ. Како би замаскирао издају и продају државе, Вучић је неколико дана покушавао да одвлачи пажњу од тога прављењем палачинки у касарни Војске Србије, доношењем уштипака деци у школу и одржавањем кошаркашког тренинга јуниорима у Лозници.
 
Нажалост, још једном се испоставља да када год Вучић и СНС крену у било какву кампању и обилазак Србије, иза тога се крије издаја и продаја државе или вишемилионска пљачка буџета Републике Србије”, саопштиле су Двери.

Почела снажна руска противофанзива у Курској области

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА