Најновије

ВУЛИН О ПУТИНУ И ЗАПАДУ: Лидер са важним местом у историји света - Запад примењује уцене и насиље

Председник Путин је један од најважнијих лидера у 21. веку, његова политика и идеје ће му обезбедити важно место у историји, не само Русије, већ и целог света, рекао је потпредседник владе Србије Александар Вулин наглашавајући да је био почаствован што је разговарао са њим на Источном економском форуму у Владивостоку. 

"Председник Путин зна све о Србији, о Балкану, о проблемима и изазовима са којима се сусрећемо. Састанак се није одржао због мене, ја сам само потпредседник владе а он је један од највећих светских лидера. До састанка је дошло зато што Путин не само подржава, већ и воли Србију", поручио је Вулин у интервјуу за РТ. 

Србију ЕУ често притиска, нема ни једног састанка са њиховим званичницима на било ком нивоу, а да не траже да Србија уведе санкције Русији и прекине сву комуникацију.

Могу да нас притискају али не могу да нас натерају.

Говорећи о америчким санкцијама које су САД увеле и РТ у њему лично, Вулин је истакао да је Србија, са друге стране, "острво слободе".

"Потпредседник Владе је под америчким санкцијама, тога нема нигде другде у Европи", одговорио је Вулин.

Потпредседник Владе Србије је истакао да је поносан што Србија није део антируске хистерије и да ће руски медији у Србији увек бити добродошли. 

Прочитајте ОВДЕ шта Ердоган каже о Криму и Украјини

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА