Најновије

Да ли су Срби и Србија тренутно управо на оном месту како је било предвиђено више од једног века раније?

Познати историчар и писац Игор Ивановић, наставља свој, епски серијал у неколико епизода о коренима страдања Српског народа.

Oн представља српској јавности, најважније чињенице из периода 1900-2024 године, које су одредиле судбину и ток данашње Србије.

У току серијала, гледаоци ће сазнати низ до сада непознатих детаља о поступцима овдашње Аустроугарске, коминтерне, енглеске обавештајне службе и хрватских терориста, који су заједно на истом задатку радили од прве године прошлог века на дестабилизацији, фрагментирању и слабљењу српског националног бића и што је суштински најважније, на потпуном затирању остваривања српских националних интереса.

Оно што је најважније из епизоде у епизоду, гледаоци ће имати прилику да хронолошки прате јасан план и методологију начина манипулације српским народом. 

Страни фактори су кроз период од 120 година, некад са више или мање успеха успевали у својој намери, али главни закључак је да су Срби и Србија тренутно управо на оном месту како је било предвиђено више од једног века раније.

Да ли можемо да се одбранимо и успоставимо нормалну државу која ће красити нове генерације? Ко је кривац за садашње стање? Зашто морамо именовати кривце да нам се историја не би поновила?

О овоме и још много више, погледајте у најновијој 7.епизоди серијала "Век Српског страдања ,1900 - 2024" на јутјуб каналу "X33". 

Прочитајте ОВДЕ о борбама у Курској области

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА