Најновије

ПУТИНОВ НОВИ ДЕКРЕТ БАЦИО БРИТАНСКУ ЕЛИТУ У ОЧАЈ: Медији као по команди почели да хистеришу

Британске породице беже од „woke“ идеологије Запада (екстремно либералних ставова) и прихватају руске „традиционалне вредности“, тврди Кремљ након што је руски председник Владимир Путин потписао декрет бр. 702, којим је омогућена лакша имиграција људи са Запада.

Москва је саопштила да се 17 особа већ обратило руским дипломатама како би се распитало о Путиновим „убрзаним боравишним дозволама“.
Руски председник Владимир Путин је недавно изменио имиграционе законе како би привукао грађане са Запада да се преселе у Русију и тако их „спаси од деструктивних неолибералних идеолошких ставова“.
Он је изјавио да пружа „хуманитарну помоћ“ људима „који деле традиционалне руске духовне и моралне вредности“.

Дејли мејл, Гардијан, ГБ њуза и многи британски медиј су негативно оценили овакаву одлуку руског лидера, назвавши је "пропагандним потезом".
Након објаве, 17 људи из Шкотске пријавило се за овај програм само 10 дана након што је понуда објављена, према медијском каналу Маш.

Руски канал Царград ТВ известио је:

- На Западу се чинило да су само чекали да се појави Путинов документ — у првих 10 дана, 17 грађана "магловитог" Албиона [Британије] изразило је жељу да се пресели код нас.

- Уморни од либералне агенде - тако су сви који су контактирали руску дипломатску мисију објаснили своју одлуку.

Амерички пар Лео Лионел и Шантел Фелис Хаер су утрли пут за овај програм. Пар је одлучио да се са своје троје деце, узраста 16, 14 и 11 година, пресели у Русију и добили су дозволу за улазак.

Лионел је рекао:

- Лично желим да захвалим вашем председнику Путину што је омогућио да Русија постане добро место за породице у данашњем светском окружењу. Планирамо да искористимо ову прилику како бисмо побољшали живот нашој породици. Осећам се као да сам стављен у сигурну луку. И то је веома важно. Хвала вам пуно.

- Осећам се веома почаствовано. Као да сам се управо удала за Русију и радујем се што ћу овде градити будућност са својом породицом.

Други пар, овог пута из Канаде, такође је одлучио да напусти свој дом и живи под Путиновом влашћу.

Аренд Феинстра је са својом супругом и осморо деце одлучио да се пресели у Русију, наводећи да се „нису осећали безбедно“ у Онтарију, Канада.

И АЉБИН ИЗНЕО ЗАХТЕВЕ: Курти тражи да се повуче писмо с приговорима Охридском споразуму

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА