Најновије

"Усред велике Вучићеве издаје Косова и Метохије Вучићеви његови медији покушавају да га разним спиновима представе као патриоту"

"Иако поједини прорежимски медији најављују да ће Александар Вучић прогласити окупацију Косова и Метохије, председник Србије то неће смети да уради, пре свега због својих ментора са запада Олафа Шолца и Емануела Макрона, чији је француско-немачки ултиматум о независности КиМ прихватио. Како би се скренула пажња са издајничке политике актуелне власти према КиМ, Вучићеви медији покушавају да га разним спиновима представе као патриоту", тврде из Двери.

Српски покрет Двери подсећа да су тада као посланичка група у Народној скупштини још 9. септембра 2022. године предала Резолуцију о окупираној АП Косово и Метохија, али је власт СНС-а одбила да се о Резолуцији расправља.

“Да су били искрени у намери да се прогласи окупација наше јужне покрајине, представници власти би ову Резолуцију усвојили још пре две године. После потписивања Бриселског и Вашингтонског споразума, а посебно након прихватања француско-немачког ултиматума, којима је Александар Вучић дао све атрибуте независности лажној држави Косово, илузорно је и причати о томе да ова власт жели КиМ у саставу Србије”, закључују иу Двери.

Руси сачекали да НАТО довуче све, па брутално распалили! Мета разорена у потпуности, све нестало у пламену!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА