Најновије

ЂИЛАС УЛЕТЕО У "ПРЕПИСКУ БРНАБИЋКЕ И ТАДИЋА": Ама, престани да лажеш више!

Председник ССП-а, Драган Ђилас, жестоко је одговорио председници Народне скупштине РС, Ани Брнабић, на мрежи Икс, а поводом њених тврдњи о здравству. Реч је заправо о коментару Брнабићке упућене Борису Тадићу, некадашњем председнику Србије, са којим је дискутовала на тему здравства. Тријалог на мрежи Икс.
Ђилас - између две ватре

Ђилас - између две ватре

“Ама престани да лажеш више! Кад су твоји другари деведесетих година били власт није било ничега у болницама и пацијенти су морали да доносе све - од лекова преко постељине до хируршког конца. Слепо црево се оперисало са локалном анестезијом!”, пише Ђилас коментаришући одговор Ане Брнабић упућен Борису Тадићу на овој мрежи.

“Само у Београду од 2008. до 2013.  су изграђена 4 дома здравља, поново су отворене, у бомбардовању уништене (такође твоји другари били власт), породилиште и урологија у КБЦ Драгиша Мишовић, комплетно је реконструисана и сређена Земунска болница, купљено је преко 50 возила хитне помоћи...”, наводи Ђилас.

“Немам информације за целу Србију али знам да је у време Бојана Пајтића изграђена и отворена Каменица 2.
Схватите више да је постојао је живот и пре Вучића и свих вас! Питање је да ли ће -  јер сте распродали Србију, јер сте је презадужили, јер одлази 100.000 људи годишње - постојати после вас.”, тврди Ђилас на мрежи Икс.

Погледајте његову објаву:

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА