Најновије

Додик честитао Дан српског јединства: Симбол истрајности и борбе за слободу

Нека овај дан буде подсетник на заједничке циљеве, поштовање и љубав према отаџбини, поручио је Додик.

Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку целом српском народу, ма где се налазио, поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе, дана који обједињује све нас у духу заједништва, поноса и историјског наслеђа.

Додик је поручио да "овај празник, који се обележава на Дан пробоја Солунског фронта, симболизује не само нашу истрајност и борбу за слободу, већ нераскидиву везу за целокупни српски народ".

"Својим поносним прецима дали смо завет саборности, јединства и одлучности да српски народ остане на њиховом часном и поносном путу, на путу слободе, патриотизма, истине и правде. Управо нам јединство треба, да се окупимо у глобално тешком времену", наводи се у честитки председника Српске.

Додик је нагласио да је "уверен да је јединство нашег народа непоколебљиво, неуништиво, васионско и у себи има све што нас учи вера и што смо преносили са колена на колено".

"Нека овај дан буде подсетник на заједничке циљеве, поштовање и љубав према отаџбини. Живело српско јединство, слобода и национална застава! Живио српски народ!", наведено је у честитки председника Српске.

ТЕШКА БИТКА У КУРСКОЈ ОБЛАСТИ! Тешка техника за пробијање минских поља, Руси преузимају битно место

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА