Најновије

МЕДВЕДЕВ НАЈАВЉУЈЕ НУКЛЕАРНИ УДАР: "С#ање! То је немогуће, али десило се...!"

Нуклеарни сукоб заиста никоме не користи, то је веома лоша прича са веома тешким исходом, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
Медведев

Медведев

„Због тога до сада није донета одлука о употреби нуклеарног оружја (нестратешког или још више стратешког). Иако, искрено говорећи, за то постоје формални предуслови, разумљиви целој светској заједници и у складу са нашом доктрином нуклеарног одвраћања. Исти Курск, на пример, али Русија је стрпљива. Уосталом, очигледно је да је нуклеарни одговор изузетно тешка одлука са неповратним последицама“, рекао је Медведев.

„Међутим, помпезни англосаксонски идиоти не желе да признају једно: сваком стрпљењу долази крај. И на крају ће бити у праву они умерени западни аналитичари који су упозоравали: „Да, Руси, највероватније, неће на овај начин одговорити... иако још постоји могућност. Штавише, одговор би могао бити коришћење нових ненуклеарних система испоруке. И то је онда то. Огромна сива растопљена тачка на месту матичног руског града.”, објашњава Медведев.

“С#ање! То је немогуће, али десило се…!“, додао је саркастично, пишући на енглеском језику, Медведев.

Погледајте ОВДЕ ракетни систем Тор-М1 у акцији

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА