Најновије

Нормални масмедији свих земаља, уједините се!

У Москви се одржава медијски самит земаља БРИКС-а.

На овом састанку учествују представници медија из 45 земаља света, више од 60 водећих масмедија, и не само од чланица БРИКС-а, већ и од стране земаља, у том смислу и из Србије, које су уморне од отвореног диктата тзв. „цивилизованог света“. Шта то значи за цивилизацију, какви су резултати њеног „развоја“, можемо видети на примеру Србије, Либије, Авганистана, Ирака, односно, у свим земљама којима су „цивилизовани“ посветили велику пажњу у недавној прошлости. Милиони жртава, стотину милиона избеглица, разарање и хаос, окупација Косова и Метохије. За свако зло са Запада је карактеристично да се оно прикрива добрим намерама. Запад је себи уделио опроштај, сматрајући себе безгрешним. Једноставо речено, калијум цијанид вам се даје у сјајном омоту. За своју смрт си дужан још и, убици, захвалност да изразиш. Отмичар хоће да му жртва још и захвали. Перверзњак хоће да га сматрају чуваром морала.

Сложићете се, да такву стварност не можемо назвати нормалном. Прва мера треба да буде-заустављање новог Гебелса и указивање на његове праве намере. Иначе, западни медији се не стиде да користе праксе нацистичких медија. Србима је ова пракса одлично позната. Сувишни су коментари о томе каквим су их чудовиштима представљали на Западу и са каквом сладострашћу Запад настоји да овлада српским земљама и њиховим богатствима. Апсолутно исто, то, важи и за Русију-поново смо заједно у несрећи. Можда буде и среће, стари непријатељ нам даје могућност да живнемо духом, да ојачамо и да, на крају крајева, почнемо да враћамо нормалност у наш тужни свет. Ако је то мера, онда треба црно назвати
црним, а бело назвати белим.

Сложићете се, да смо уморни од тоталних лажи. Сада је лаж тако бестидна да је видљива голим оком.У Русији се, на пример, може видети кроз манијачку упорност западних медија који говоре о „освајачком рату“ у Украјини и забрањују, подвлачим-забрањују, било коју алтернативну тачку гледишта која оправдава или објашњава политику коју води Русија. Имајући ово у виду, може се рећи да је Русија водила агресорски рат против Немачке, а Србија против Хрватске, од 1941. до 1945. Они то и говоре. Сада је код њих: нациста-храбри бранилац цивилизације; лопов је домаћин; а педерлук је врлина. Извините, али далеко је од тога да су сви људи на свету сишли с ума. Узгред, да ли знате зашто је дистопијски Орвелов роман „1984“ почео да се конфискује из библиотека у Америци...? Ето, због чега су водећи медији чланица БРИКС-а, и других земаља са свих континената, окупљењи да расправљају о могућности супротстављања тоталној лажи. Азија, обе Америке, Африка,Европа-свуда у свету живе људи који схватају погибељност лажи и да следбенике Гебелса не треба сматрати примером који треба следити. Управо овде Русија нуди начин за одржање истинске и нормалне цивилизације. Судећи по великој пажњи на састанку у Москви руски предлог је наишао на одјек. Давно му је било време.

ХАОС НА ИЗБОРИМА У АУСТРАЛИЈИ И ЕНГЛЕСКОЈ: На листићима гласови за Владимира Путина (ФОТО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА