Најновије

СА ТЕЛЕГРАМОМ СЕ НЕШТО СУМЊИВО ДЕШАВА: Да ли је ово знак за све нас заправо?

Таква мера је предузета да би се службена преписка и информације које запослени у градској управи размењују током рада заштитили од компромитовања, уништавања или модификације

Комитет за информисање и комуникације Санкт Петербурга забранио је запосленима у градској управи да користе Телеграм и Вацап апликације за размену порука, понудивши као алтернативу домаћу алтернативу – Експрес, рекли су у кабинету заменика гувернера града Станислава Казарина.

Раније се шушкало да је писмо са таквим садржајем од градског комитета за информатизацију стигло на адресе државних органа Санкт Петербурга.

У Комитету су потврдили аутентичност писма и објаснили да је таква мера предузета да би се службена преписка и информације које државни службеници размењују током рада заштитили од компромитовања, уништавања или модификације, објаснили су из кабинета заменика гувернера.

Након што су француске власти ухапсиле оснивача Телеграма Павела Дурова, његова компанија је почела да одговара на захтеве Париза, пише "Либерасион", наводећи да су до сада француској страни већ предати подаци о неким злочинима над децом. 

КУВА СЕ ЖЕСТОКО! Савет Америке Кијеву може да изазове светски рат

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА