Најновије

„Наоружана особа намеравала да пуца у Трампа“: Нови детаљи инцидента код голф клуба, једна особа приведена, пронађено оружје

Званичници верују да је наоружана особа намеравала да пуца у бившег председника Доналда Трампа, наводе извори упућени у ово питање, пише CNN, а након вечерашње пуцњаве која је од‌јекнула у близини Трамповог голф клуба на Флориди.

Једна особа је приведена у вези са инцидентом у Трамповом међународном голф клубу у недељу, према извору за спровођење закона. Тајна служба је пуцала на осумњиченог, према више извора.

Званичници верују да је наоружана особа намеравала да пуца у бившег председника Доналда Трампа, наводе извори упућени у ово питање, пише CNN.

„Председник Трамп је безбедан након пуцњаве која је пријављена у његовој близини. Нема више детаља у овом тренутку“, рекао је портпарол Трампове кампање Стивен Чеунг у изјави, не износећи више детаља. Бивши председник и кандидат на изборима у новембру играо је голф у Трамповом међународном голф клубу у Вест Палм Бичу на Флориди.
Клуб је одмах обезбеђен, преноси CNN неименован извор. Тајна служба је на друштвеној мрежи Икс саопштила да „сарађује са шерифом округа Палм Бич на истрази инцидента који укључује Трампа“. Навели су да се инцидент догодио нешто пре 14 часова по локалном времену.

Подсетимо, пре два месеца је републикански председнички кандидат био мета атентата на митингу у Пенсилванији.

ГОРИ ЈОШ ЈЕДНА ЗОНА ФРОНТА: Руска армија иде "ђоном" у ослобађање

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА