Најновије

ОГЛАСИО СЕ МУП СРБИЈЕ! Од сутра почиње, велики опрез свим возачима, пљуштаће казне

Систем ће се примењивати у Булевару Михајла Пупина – Бранков мост, раскрсници Булевара Николе Тесле и Улице Ушће, на раскрсници улица Антифашистичке борбе и Јурија Гагарина, као и у Булевару краља Александра код Ђерам пијаце.

Систем за аутоматску детекцију прекршаја прекорачења дозвољене брзине почеће да се примењује од сутра, 16. септембра, на четири локације у Београду где је дозвољена брзина кретања возила ограничена на 50 километара на час, саопштио је данас МУП Србије.
Власнику возила којим је учињен прекршај биће упућен позив да у року од осам дана достави потпуне и тачне податке о идентитету особе која је учинила прекршај уколико возилом у тренутку прекршаја није управљао власник.

Власник возила дужан је да достави писану изјаву оверену од стране надлежног органа на основу које се на неспоран начин може утврдити које лице је управљало возилом у време кад је учињен прекршај, наводи МУП.

Систем за аутоматску детекцију прекршаја прекорачења брзине биће проширен и на одређени број локација на којима су, због неприлагођене брзине, саобраћајне незгоде учесталије.

Управа саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова апеловала је да возачи поштују ограничења брзине и да одговорним понашањем допринесу унапређењу безбедности саобраћаја.

УКРАЈИНСКИ ПАКАО У ДВЕ ГОДИНЕ: Овако изгледа земља која не постоји

Извор: Данас.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА