Најновије

„Слободније смо живели пре твог доласка на власт“: Покрет Срба са Косова – Отаџбина има поруку за Вучића

Народни покрет Срба са Косова „Отаџбина“ поручио је данас да је у интересу тамошњих Срба да се председнику Србије Александру Вучићу одузме право да води косовску политику, већ Скупштина Србије и Влада треба да усвоје платформу, направе вишестраначку делегацију која би се тиме бавила и редовно обавештавају јавност и посланике.

„Председник Србије за себе каже да ће он да уђе због својих заслуга у школске уџбенике. Хоће сигурно, нарочито у уџбенике историје и то на почасно место, (где ће писати) да Србија од њега у својој историји већег издајника никада није имала“, саопштила је „Отаџбина“.

Како наводе, Срби су много лепше, боље и слободније живели на северу Косова „пре доласак Александра Вучића на престо, него за време његове владавине“.

„И много више Србије је било на овом простору док он није дошао на власт. Легално и регуларно су били присутни и полиција и судство и цивилна заштита којих се он онда одрекао кроз поменути споразум“, истакла је „Отаџина“, додајући да је Вучићу председничка функција најважнија ствар на свету.

„Отаџбина“ је навела и да је у Вучићевом недавном обраћању јавности има и нешто добро по Србију „али дај Боже да се то испуни у стварности“.

„Добро је то што председник каже да ће они који су остали без посла ако не живе на Косову и Метохији остати без својих плата јер није пристојно да живе у Србији а да на рачун Косова и Метохије примају плату. НПС „Отаџбина“ то поздравља“, поручио је овај покрет.

НОВИ ПОКУШАЈ АТЕНТАТА НА ДОНАЛДА ТРАМПА? Тајна служба хитно реаговала

Извор: Данас.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА