Најновије

УКРАЈИНСКИ ОФИЦИР БРУТАЛНО ИСКРЕН: Могући удари на Русију довешће до окупљања народа

Западу су потребни украјински удари на територију Русије како би уздрмали руско друштво, смнатра пензионисани пуковник Службе безбедности Украјине (СБУ) Олег Стариков.

„Шта је циљ? Ослабити руско друштво и то је све. Хоће ли ови удари моћи да уздрмају друштво? Неће“, рекао је Стариков у интервјуу за канал „Политбиро“.

Официр је напоменуо да напади западним ракетама неће довести до неког војног резултата због њиховог ограниченог броја и деловања руске противваздушне одбране.

С тим у вези, сврха могућих удара је политички утицај на Русију, што је, по његовом мишљењу, такође осуђено на пропаст, будући да руско друштво неће подлећи провокацијама.

„Када постоји опасност, они се уједињују. Тако је одувек било. И сада сви удари воде, напротив, уједињавању око Путина. Стога то неће играти стварну политичку улогу“, уверен је експерт.

Председник Русије Владимир Путин изајвио је раније да представници земаља НАТО-а морају да схвате „чиме се играју“ када говоре о плановима да се Кијеву дозволи да гађа циљеве дубоко у територији Русије помоћу ракетних система предатих Оружаним снагама Украјине. Према његовим речима, директно учешће Запада у сукобу у Украјини значајно ће променити његову суштину и значиће да су чланице Северноатлантске алијансе – САД и европске земље – ратују са Русијом. Москва ће доносити одлуке на основу претњи које се биди појављивале пред њом, напоменуо је Путин.

ПОСЛЕДЊИ УДАРАЦ РУСКЕ АРМИЈЕ МОЖЕ БИТИ КОБАН! Ово пресецање може означити почетак краја (МАПА)

Извор: Спутник.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА