Најновије

ДОДИК ПОРУЧИО ТРАМПУ: Чувај се, потребан си нам!

Председник Републике Српске Милорад Додик реаговао је на нови покушај убиства републиканског председничког кандидата Доналда Трампа.

"Већ други покушај убиства Трампа. Господине председниче, чувајте се, требате нам да победите! Потребан си Америци, али и остатку света", нагласио је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Осумњичени за покушај убиства на Трампа је Рајан Весли Рут, грађевински радник са Хаваја рођен 1966. године, који је имао веб страницу на којој је величао Украјину и покушавао да прикупи новац и регрутује добровољце да оду у Кијев како би се придружили борби против "руске инвазије". 

Рут је ухапшен док је црним "нисаном" покушао да побегне са терена на којем је Трамп играо голф. На месту на којем су га открили агенти Тајне службе пронађена су два ранца, "гопро" камера и аутоматска пушка налик "калашњикову".

Први покушај убиства Доналда Трампа догодио се пре скоро два месеца. Трамп је тада за длаку избегао смрт када је Томас Метју Крукс (20) отворио ватру на њега током митинга у Батлеру у Пенсилванији 13. јула.

Прочитајте ОВДЕ о напретку руске армије у Курској области

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА