Најновије

"Наизглед као пенал за Звезду, али са битном разликом": Рака Ђуровић се огласио о суђењу на ОФК - Партизан

Бивши судија, а сада судијски аналитичар Раде "Рака" Ђуровић оценио је да је исправно досуђен пенал за ОФК Београд у завршници утакмице "романтичара" против Партизана. У 86. минуту Словенац Марио Јурчевић играо је руком после покушаја главом фудбалера ОФК Београда, а главни судија Милан Стефановић досудио је пенал. И није погрешио.

Ђуровић је упоредио ту ситуацију са пеналом на утакмици Црвена звезда - Напредак, одиграној у суботу увече, у којој сматра да је Напредак оштећен на "Маракани" одлуком арбитра Павла Илића. У овом случају, у Зајечару Ђуровић није видео грешку, напротив.

"Наизглед слична ситуација јучерашњој у Суперлиги, али са битном разликом. Одбрамбени играч Партизан лоше процењује лопту и поприлично неопрезно и ноншалантно скаче за њом, па онда мора да сноси и одговорност за позицију својих руку. Иако је могуће да нема намеру, кажњава се његова безобзирност и неопрезност, због чега сам сагласан са судијском одлуком да се досуди једанаестерац у корист ОФК Београд", написао је Ђуровић.

ОФК Београд је преокретом у завршници направио једно од највећих изненађења ове сезоне и продубио Партизанову кризу пред 174. "вечити дерби", заказан за понедељак 23. септембар у Хумској.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА