Најновије

НЕ ПРОПУСТИТЕ: ЈЕЗИВИ ТРИЛЕР "НЕ ГОВОРИ ЗЛО"У БИОСКОПИМА

На редовном биоскопском репертоару налази се филм који нам представити до сада непознате димензије страха. „Не говори зло“ вешто преплиће елементе хорора, трилера и драме, будећи најскривеније емоције код својих гледалаца, остављајући за собом језу и интензиван осећај страха.

Фото: тарамаунт

Џејмс Макавој, који својим сугестивним начином глуме и хипнотишућим погледом плени пажњу, главни је носилац ове филмске приче. Лик који тумачи, засигурно ће остати упамћен као један од најсвирепијих негативаца на великом платну, јер начин на који он води психолошке игре са својим жртвама нисмо имали прилику често да гледамо у филму. Уз Макавоја, целокупна глумачка и ауторска екипа на бриљантан начин оживела је ликове и њихове односе и раслојила причу која уз мотив ужаса и страха говори о комплексности друштвено-социјалних улога сваког појединца.

О ФИЛМУ: Америчка породица добија позив шармантне британске породице са којом су се спријатељили на одмору, да проведу викенд на њиховом идиличном сеоском имању. Оно што започиње као одмор из снова убрзо се претвара у вриштећу психолошку ноц́ну мору.

Од Блумхауса, продуцената филмова Црни телефон, Бежи! и Невидљиви човек, долази интензивни напети  трилер модерног доба, у коме главну улогу тумачи добитник БАФТА награде, Џејмс Мекавој (Подељен, Глас) као харизматични, алфа-мужјак власник имања чије неуобичајено срдачно и непосредно гостопримство крије неизрециву таму.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА