Најновије

Представљање књиге "Повратак у мир" Синише Убовића 19. септембра

У четвртак, 19. септембра од 18 сати у кафетерији Букмаркер књижаре Делфи СКЦ биће представљена књига Синише Убовића „Повратак у мир“. Аутор ће свој нови наслов представити у разговору са уредницом издања Иваном Мисирлић.

Фото: Лагуна

Синиша Убовић, едукатор и тренер програма „Тотал Мотиватион“, сакупио је у својој новој књизи разнолика искуства, и слио их у подстицајан водич који ће вам на практичан начин помоћи да превазиђете осећај узнемирености, страха и упитаности пред галопирајућим променама. Унутрашњи мир се не дешава споља, и не вреди чекати да се он деси сам од себе. Зато је неопходно научити како да га освојимо и задржимо унутар себе, па тек онда почнемо да га преносимо и на своју околину, и утичемо на друге својим позитивним примером.


„Ова књига није лек против вируса званог немир, нити ће вас лишити животних изазова“, каже Убовић, и додаје: „али јесте подсетник на то да свако од нас унутар себе поседује нешто што може бити лек за сваку ситуацију која подиже ниво стреса, страха и безнађа. Свако од нас, дубоко у себи, поседује то зрно неопходног мира захваљујући којем можемо почети да излазимо као победници над нечим што је у одређеном тренутку много веће од нас. Кад схватимо да је мир одговор, и кад разумемо колико је потребно да му се вратимо, све постаје много лакше“, рекао је аутор.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА