Најновије

СНИМАК СУКОБА КОД ОБУХОВКЕ: Под непријатељском ватром - дронови и артиљерија! (ВИДЕО / МАПА СУКОБА)

Руски војни кореспонденти су пренели на порталу Рус Весна снимак направљен од стране украјинске војске о сукобу код Обуховке.
Ужаси рата...

Ужаси рата...

Наиме, украјински снимак приказује напад дронова и артиљерије на једно руско борбено возило. После првог директног удара, екипа из возила је изашла и разбежала се, а затим је уследио и други удар у борбено возило.

Борбено возило, под сталним ударом дронова и артиљерије, константно је пружало отпор и отварало ватру ка украјинској страни. Украјинска војска је неколико пута промашила и дроновима и артиљеријом, а руска екипа у борбеном возилу је извршавала успешно нападачке активности. У правом тренутку, руска екипа успева да напусти борбено возило.

Насеље Обуховка се сада налази под контролом руских снага, па руска војска овај снимак направљен од стране Украјинаца види као потврду херојске борбе руске војске у ослобађању места Обуховка.

Након ослобођења Обуховке, наше десантне снаге су наставиле даље и упутиле се у напад на место Љубимовка, наводи се у објави портала руског министарства одбране, РусВесна.

Погледајте објављени материјал:

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА