Најновије

„Токио, сви моји снови“ најишчекиванија књига године: Још један БукТок хит

Љубавни троугао у срцу Јапана у издању Вулкана.

Фото: Вулкан

Из пера Емико Џин стигла је нова љубавна прича – наставак романа „Токио, заувек“, који је освојио друштвене платформе и винуо се у сам врх најпродаванијих књига на листи Њујорк тајмса. „Токио, сви моји снови“ вратиће нас на право царско венчање, јер љубав је у ваздуху!

Када се сударе два различита света, како се уклопити у оба а не осећати се као прави аутсајдер, открила нам је девојка која је поново пронашла везу са својим давно изгубљеним породичним наслеђем.

Када је сазнала да је њен отац јапански престолонаследник, Изуми је преко ноц́и постала принцеза. Изборила се са подмуклим рођацима, бестидним медијима и царским скандалом, и коначно пронашла место где припада.

Има савршеног дечка: свог бившег телохранитеља. Њен пас, Тамагочи, живи са њом у Токију. Чак су јој и родитељи обновили романсу из студентских дана и сада су верени. Царско венчање је на помолу! Изумин живот је остварење сна. Али…

Веће царске куће одбија да одобри брак њених родитеља, због тога што Изуми и њена мајка немају одговарајуће порекло. А поврх свега, њен дечко доноси шокантну одлуку о њиховој вези. На ивици да јој се читав живот изненада распадне, Изуми се заклиње да ће учинити све што је у њеној моћи да њени родитељи добију срећан крај. А то значи да ће морати да унапреди своје новостечене вештине принцезе.

Али по коју цену? Да ли ће успети да крене сопственим путем и следи своје срце?

Емико Џин је једна од најпродаванијих ауторки романа за младе. Њене књиге су преведене на више од тридесет језика и нашле су се у избору књижевног клуба Рис Видерспун, као и многих публикација, међу којима су: Marie Claire, Entertainment Weekly, Time, Cosmopolitan, Shondaland, Bustle…


Роман „Токио, сви моји снови“ доступан је на сајту vulkani.rs и у свим књижарама Вулкан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА