Најновије

„ТРАНСФОРМЕРСИ – ПОЧЕТАК“ СТИЖУ У НАШЕ БИОСКОПЕ, СИНХРОНИЗОВАНО И ТИТЛОВАНО

У одабраним биоскопима од недеље 15. септембра, филм се приказује у 2Д, 3Д и 4Д технологији, синхронизовано и титловано.

Фото: Тарамаунт

Након незаборавне свечане премијере, која је била одржана у чак 2 пројекције (синхронизовано и титловано), анимирани филм „Трансформерси - почетак започиње своју бископску авантуру!

Свечана премијера одржана је у суботу 14. септембра у биоскопу Синеплекс Галерија Београд, а посетиоци нису крили узбуђење и нестрпљење да поново виде своје омиљене јунаке и открију како је заправо почело оно што данас зовемо Трансформерс универзумом.

Уочи синхронизоване пројекције малишани су имали прилику да се друже уз фаце паинтинг инспирисан филмом и да истакну своју креативност цртајући и бојећи Трансформерсе у креативним радионицама које су организоване за њих. 

А пред сам почетак филма, у сали у којој се све орило од дечијег одушевљења, публику су поздравили глумци који су учествовали у синхронизацији, Милан Антонић, Александар Глигорић, Борис Лукман и Ненад Хераковић.

Титлованој пројекцији су углавном присуствовали старији фанови франшизе, али атмосфера није била ништа мање узбудљива!

О ФИЛМУ: „Трансформерси – почетак“ је неиспричана прича о пореклу Оптимуса Прајма и Мегатрона, заклетих непријатеља, који су некада били пријатељи, повезани као браћа, који су заувек променили судбину Сајбертрона. У првом икада потпуно ЦГ анимираном филму о Трансформерсима, гласове су позајмили неки од највећих глумачких звезда.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА