Најновије

КРЕНУЛИ У РОТАЦИЈУ, АЛИ: Група "Југ" се не шали!

Војници извиђачких јединица групе снага „Југ“ 24 сата дневно прате положаје Оружаних снага Украјине, исправљају артиљеријску ватру и ваздушне ударе, а такође потискују и уништавају ватрене тачке, оклопна борбена возила и непријатељско особље у Доњецку, саопштило је руско министарство одбране и навело да је на Доњецком правцу фронта спречена ротација јединица ОСУ (Оружане снаге Украјине).
Тихо и убитачно...

Тихо и убитачно...

Након лансирања беспилотне летелице са муницијом, оператер УАВ-а за напад лети до непријатељске позиције и идентификује мету за напад. Неколико секунди за подешавања и упутства. Следеће је ударање непријатеља и његово уништавање, наводи се у објави.

„Наша јединица се бави извиђањем. Посматрамо са дронова, радимо ФПВ и подешавамо артиљерију. Посматрамо непријатељско особље и опрему. Током протекле недеље, два Бредлија су уништиле ФПВ екипе. Ми вршимо извиђање јуришних јединица“, рекао је припадник извиђачке групе са позивним знаком „Алтај“.

Извиђачке групе редовно прате јуришне јединице, координирају њихове акције и покривају њихове бокове од непријатељских напада.

Прочитајте ОВДЕ шта је Путин рекао о украјинском упаду у Курску област

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА