Најновије

ЛАВРОВ: Историја се понавља, Запад одувек тежио да уништи Русију

Руски министар спољних послова је истакао да се историја и данас понавља, такође под нацистичким заставама, узимајући у обзир суштину режима Зеленског, "знамења и пароле војника тзв. армије".

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров рекао је да су западне земље увек настојале да униште Русију.

"Бројна копља су у овом тренутку усмерена против Русије. Као што је председник Путин рекао у фебруару у свом обраћању Савезној скупштини, њима је потребан завистан простор где могу да раде шта пожеле. У ту сврху су саставили коалицију од око 50 земаља како би покушали да распарчају Русију", рекао је Лавров, преносе РИА Новости.

Према његовим речима, тако су замислили и Наполеон и Хитлер, који су заузели целу Европу, али наводи и да "нису само Немци чинили зверства".

"Јасно је да је суштина политике Запада према нашој земљи увек састојала да смо превише јаки и независни, и да мора нешто да уради по том питању, по могућности да нас униште", рекао је Лавров.

Он је истакао да се историја и данас понавља, такође под нацистичким заставама, узимајући у обзир суштину режима Зеленског, "знамења и пароле војника тзв. армије".

СРБИ НАЈАВИЛИ БЛОКАДУ СВИХ ПРЕЛАЗА НА КиМ: Протестују док им се не врате узурпиране институције

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА