Најновије

Очекује нас паклени почетак септембра! РХМЗ издао упозорење, захлађење ни на видику

Према најавама Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ) тропско време наставља се и почетком септембра. Тако ће се температура почетком месеца кретати од 30 до 36 степени Целзијуса.

"Тропски дани наставлјају се и у првој декади септембра. До четвртка максимална температура биће од 31 до 36, а од петка од 30 до 33 степена. У већини места биће претежно сунчано, а средином дана и после подне (уз локални развој облачности) очекује се и веома ретка (изолована) појава краткотрајне кише или плјуска с грмлјавином у планинским пределима", најавио је РХМЗ.

Данас, 2. септембра, на подручју Србије очекује се максималних 36 степени, због чега су у земљи упаљени жути и наранџасти метеоаларми.

Упозорење РХМЗ-а

"На Сави наредних дана водостаји ће се кретати око и нешто испод ниских пловидбених нивоа. На Брзави, Моравици, Јадру, Колубари, Јабланици, Власини, Лугомиру, Ресави, Јасеници и Кубршници протицаји су се приближили минималним средње месечним вредностима 95%-не обезбеђености (биолошком минимуму)", наводи се на сајту РХМЗ-а.

УКРАЈИНСКА КАТАСТРОФА У ЛНР: Да ли су ови губици реални!?

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА