Најновије

"Од расипничке економске политике Александра Вучића имају корист само он и њему блиски људи"

"Иако је Србија држава са једним од најнижих животних стандарда грађана у Европи, то поново није спречило власт СНС-а, тачније Александра Вучића, да троши милијарде евра за нешто што свакако није приоритет за државу. Овога пута је то учињено трошењем 2,7 милијарди евра за набавку борбених авиона „рафал“ и то све у договору са председником Француске Емануелом Макроном, истим оним који је творац француско-немачког плана који подразумева признање независности Косова, а који је Александар Вучић прихватио", саопштио је Покрет Двери.

Они су подсетили да пре набавке „рафала“, актуелна власт троши огромне суме новце и на друге пројекте попут „EXPO 2027“ и изградње Националног стадиона, што ће грађане Србије свеукупно коштати неколико милијарди евра.

“Такво расипничко понашање, увезано са додатним задуживањем, преплаћеним радовима и коруптивним радњама, само ће још више водити у дужничко ропство државу Србију.
 
У тренутку када имамо најскупље гориво у региону и једно од најскупљих у Европи, када је цена хране такође једна од најскупљих у Европи и када грађани Србије једва састављају крај са крајем, овакво сулудо трошење огромне количине новца нема никаквог смисла. Много би сврсисходније и по државу и по грађане било улагање у домаћу привреду и пољопривреду, здравство, школство, социјалну и породичну политику него у пројекте од којих ће корист имати само Александар Вучић и њему блиске компаније и појединци”, сапштиле су Двери.

УКРАЈИНСКА КАТАСТРОФА У ЛНР: Да ли су ови губици реални!?

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА