Најновије

Потпуно гола: Због ових слика је Меланија подигла глас (ФОТО)

Meланија Трамп (54), бивша прва дама Америке, осврнула се на своје голишаве фотографије настале током њене манекенске каријере. Лепа Словенка изнела је став о контроверзним сликама у својој објави на друштвеним мрежама, везаној за њене предстојеће мемоаре под називом "Меланија".

Меланија Трамп у среду се на Инстаграму осврнула на своју некадашњу манекенску каријеру, поменувши фотографије на којима је позирала нага, а које су својевремено наишле на бурне критике у амерчкој јавности.

- Зашто поносно стојим иза свог голог манекенског рада? - написала је Меланија.

- Још битније питање је, зашто су медији одлучили да испитују зашто славим људско тело на модном фотографисању? Зар више нисмо у стању да ценимо лепоту људског тела? - додала је.

Меланијине речи пратиле су слике познатих уметничких дела са голим фигурама, укључујући Микеланђеловог "Давида", "Купачицу" Пола Сезана и "Леди Годиву" Џона Колијера.

- Кроз историју, врхунски уметници су поштовали људски облик, изазивајући дубоке емоције и дивљење. Требало би да поштујемо своја тела и прихватимо безвременску традицију коришћења уметности као моћног средства самоизражавања - написала је госпођа Трамп на Инстаграму.

 

 

Подсетимо, Меланија Трамп је позирала гола за француски часопис за одрасле 1995, а затим поново у приватном авиону Доналда Трампа за британски "GQ" 2000. године.

У време снимања за "GQ", излазила је са Доналдом Трампом око две године. Венчали су се 2005. године.

Фотографије, од којих ниједна није приказивала голотињу са предње стране, поново су испливале у јавност и постале горућа тема уочи председничких избора 2016.

Фотограф Антоан Верглас рекао је тада за "АБЦ News" да је Меланија инсистирала да се не види да је потпуно гола током ове провокативне фото сесије.

Меланија је била веома уздржана особа. Она дефинитивно није била неко кога бисте видели у ноћним клубовима - рекао је он.

Подсетимо, Меланија Трамп је недавно најавила своје мемоаре драматичним црно-белим видео снимком на мрежама, рекавши да је време да каже своју перспективу, односно - "истину".

Извор: Н Портал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА